🌠 Najvažniji dio hrane nisu ugljikohidrati, masti, proteini ili vitamini, već električna frekvencija te hrane i naboja koji nose njezini elementi. Elektromagnetska priroda namirnice koje unosimo u tijelo. Kada se dvije elektromagnetski nabijene sile privuku jedna drugoj dolazi do sjedinjenja. Taj proces stoji u pozadini apsorpcije hranjivih tvari u tijelu. To je proces privlačenja i odbijanja, svjesnog dijaloga naših stanica i nutrijenata hrane s kojom smo u interakciji.
🌠 Kretanje nutrijenata i vode u stanicu je regulirano električnim poljem, a svaki tip stanice ima svoj raspon frekvencije u kojem optimalno funkcionira.
🌠 Ovo je jedan drugačiji koncept prehrane iza koje stoji ideja da se stvari međusobno privlače. Kao dvije osobe koje nađu svoj put jedna prema drugoj tako i nutrijenti poput proteina, vitamina, minerala, esencijalnih masnih kiselina (sa svojim frekvencijama) bivaju privučeni stanici u tijelu odnosno magnetskim dijelovima unutar stanice. Svaki element ima svoju svijest i svoj elektromagnetski potpis kao i svaka stanica našeg tijela, te se oni međusobno privlače. Elementi privlače jedni druge zahvaljujući svjesnim odlukama svakog od njih. Oni donose odluku da djeluju zajednički, skladno i udruženo kada u području u kojem ti elementi prebivaju postoji vibracijska usklađenost.
🌠 Tako to izgleda na staničnoj razini kada nutrijenti ulaze u stanicu. To je način na koji živa prehrana funkcionira. To je živi proces ili svijest na djelu. Materija lišena svoje elektromagnetske aktivnosti ima manji potencijal takvog djelovanja.

Comments